Corona Initiatieven Utrecht

Vanaf half maart 2020 tot en met half juni 2021 kon je hier de websitepagina Corona Initiatieven vinden. Het NIZU, Netwerk Informele Zorg Utrecht, bood hier, in samenwerking met DOCK Utrecht, een overzicht aan van aanbod aan informele ondersteuning zoals boodschappenhulp en telefonisch contact. Nu de maatregelen verregaand versoepeld zijn, de vaccinatiegraad gestaag oploopt en we langzaam maar zeker weer in een ‘normale’ situatie terechtkomen, vervalt de noodzaak van een overzicht van specifieke corona-initiatieven en nodigen we iedereen uit om gebruik te maken van de zoekfunctie waarmee doelgroep- en wijkgericht informeel aanbod gevonden kan worden.

Zoekfunctie informeel aanbod

Via de zoekfunctie op onze homepage kun je passend aanbod vinden op doelgroep en wijk: Zoekfunctie homepage.
Wil je meer weten over welke informatie je via de zoekfunctie kunt vinden, kijk dan hier:
Over deze website.

Ambassadeurs Informele Zorg

In elke wijk is een ambassadeur informele zorg actief die je kan helpen met vragen over de mogelijkheden van informele zorg: Ambassadeurs Informele Zorg.

Infopunt Informele Zorg

Heb je vragen over het aanbod aan Informele ondersteuning en wil je dat iemand meedenkt of adviseert? Bel dan het Infopunt Informele Zorg via 030-2361745  (dagelijks 9.00 - 13.00 uur).

 

Beeld: Anto Barbero via pixabay

Veel gevraagd over Corona Initiatieven Utrecht

Zoek je aanbod of informeel gebied, gebruik dan de zoekfunctie.

Heb je advies nodig bij het vinden van passend informeel aanbod, neem dan contact op met de Ambassadeur Informele Zorg in jouw wijk.

Heb je een specifieke vraag?
Op werkdagen van 9.00 tot 13.00 is altijd een van de Ambassadeurs Informele Zorg via de infolijn beschikbaar voor vragen: 030-2361745