Corona Initiatieven Utrecht

Het NIZU, Netwerk Informele Zorg Utrecht, heeft in samenwerking met DOCK Utrecht een websitepagina en telefoonnummer waar Utrechters en hulpverleners terecht kunnen voor aanbod aan informele ondersteuning zoals boodschappenhulp en telefonisch contact. Met als doel om het aanbod aan alle vrijwillige ondersteuning zo snel mogelijk bij mensen die deze hulp nodig hebben te brengen. Via een van de thema's in onderstaand menu kun je zoeken in het aanbod.

Wij verzamelen en verspreiden deze informatie omdat we graag overzicht bieden wat de mogelijkheden zijn. We zijn niet verantwoordelijk voor de initiatieven die op deze corona-initiatieven pagina’s genoemd worden en wij vragen nadrukkelijk om goede afspraken te maken en de richtlijnen van het RIVM aan te houden.

Aangepast aan de aangescherpte maatregelen
Vanwege de aangescherpte maatregelen per 14 oktober zijn er organisaties die hun beleid hebben aangepast, met name waar het gaat om fysieke afspraken. Toch is algemene beeld dat het aanbod grotendeels beschikbaar blijft, zij het soms onder strengere voorwaarden. De meest recente info per organisatie kun je vinden via de link 'Actuele info over etc.'

Infopunt Informele Zorg
Heb je vragen over het aanbod aan Informele ondersteuning en wil je dat iemand meedenkt of adviseert? Bel dan het Infopunt Informele Zorg via 030-2361745  (dagelijks 9.00 - 13.00 uur)

 

Beeld: Anto Barbero via pixabay

Deze corona-initiatieven pagina wordt u aangeboden door de kerngroep van het NIZU|Netwerk Informele Zorg Utrecht i.s.m. DOCK Utrecht.

Veel gevraagd over Corona Initiatieven Utrecht

We doen ons beste deze informatie up-to-date te houden, ook tijdens de veranderende richtlijnen van het RIVM. Help je NIZU en DOCK Utrecht om deze pagina up-to-date te houden? Als je iets mist, kun je het mailen naar info@nizu.nl
We zorgen dan dat het zo snel mogelijk geplaatst wordt.

We doen ons beste deze informatie up-to-date te houden, maar hebben jouw hulp daar wel bij nodig. Heeft jouw organisatie of initiatief ook (aangepast) aanbod in corona-tijd?
Laat het ons weten en mail naar info@nizu.nl
We zorgen dan dat het zo snel mogelijk geplaatst wordt.

Kijk hieronder bij handige links.

Heb je een specifieke vraag?
Op werkdagen van 9.00 tot 13.00 is altijd een van de Ambassadeurs Informele Zorg via de infolijn beschikbaar voor vragen: 030-2361745

Handige links