Netwerkbijeenkomst Eenzaamheid Utrecht Omarmt

Hybride: In Kanaal30 (Kanaalweg 30, Utrecht) & Online
Image

Er zijn veel organisaties actief in Utrecht die een bijdrage leveren om eenzaamheid te signaleren en te verminderen. Vanuit het netwerk Utrecht Omarmt wordt samengewerkt tussen verschillende sectoren voor een duurzame aanpak tegen eenzaamheid. Tijdens de netwerkbijeenkomst kun je met andere organisaties uitwisselen en bundelen we onze krachten. Je bent van harte welkom!

Hybride - zowel bij Kanaal30 (Kanaalweg 30, Utrecht) als online
Je kunt kiezen om de netwerkbijeenkomst live bij te wonen bij Kanaal30 of online te volgen vanuit huis.

  • Vanwege de nieuwe regels wordt aan de mensen die naar Kanaal30 komen gevraagd om bij de ingang je Coronacheck app te laten zien. In de app krijg je een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs of negatieve testuitslag kunt laten zien.
  • Als je online aansluit, kun je ook actief meedoen door vragen te stellen en met anderen uit te wisselen in een breakoutroom.

Lancering Ik-doe-mee-verklaring

Tijdens de netwerkbijeenkomst worden jullie uitgenodigd om de ‘Ik-doe-mee-verklaring’ te ondertekenen namens je organisatie. De verklaring kun je alvast bekijken via deze link. De Ik-doe-mee-verklaring heeft als doel om de ambitie van het netwerk Utrecht Omarmt scherper te maken en de samenwerking in het netwerk te verstevigen. De verklaring is tot stand gekomen met input van organisaties die zijn aangesloten bij het netwerk.

Wat staat er verder op het programma?

  • Stand van zaken van het netwerk Utrecht Omarmt
  • Veel ruimte om met anderen uit te wisselen en inspirerende initiatieven tegen eenzaamheid te horen van andere organisaties
  • Napraten & borrel

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de netwerkbijeenkomst via dit formulier. Je ontvangt vooraf een link als je de bijeenkomst online wilt bijwonen.

 

Stuur de uitnodiging gerust door.

Meer over eenzaamheid