Bekijk hier de Online versie
Nieuwsbrief september/oktober 2022

Subsidieregeling Utrechtse jeugd, start Week tegen Eenzaamheid en het BuurtBespaarBudget.

img
Subsidieregeling ‘Herstel en veerkracht voor de Utrechtse jeugd’

Heb je goede ideeën om de corona-effecten bij de Utrechtse kinderen en jongeren te verzachten en hun veerkracht te herstellen? Gemeente Utrecht stelt € 11,65 miljoen beschikbaar aan organisaties in de stad. Tot 31 december 2024 kun je de subsidie ‘Herstel en veerkracht voor de Utrechtse jeugd’ aanvragen.

Zoek je in het informele netwerk een organisatie om samen voor een project subsidie aan te vragen, maar weet je niet welke organisatie je daarvoor het beste kan benaderen? Neem dan contact op met Julia Muller, zij kan daarin meedenken: julia.muller@nizu.nl

Foto: Gemeente Utrecht.

Lees hier meer
img
In gesprek met Ester Vlaming

Naast haar rol als ambassadeur informele zorg is Ester ook coördinator van het netwerk Utrecht Omarmt, het netwerk dat in Utrecht samenwerkt om eenzaamheid onder Utrechters te verminderen. Donderdag 29 september gaat de Week tegen Eenzaamheid van start, goed moment om Ester te spreken over haar dubbelrol.

Lees hier meer
Activiteitenoverzicht Week tegen Eenzaamheid

In bovengenoemd artikel lees je meer over de rol van Ester, o.a. als coördinator van het netwerk Utrecht Omarmt. In die rol heeft zij een activiteitenoverzicht samengesteld met allerlei activiteiten die in het kader van de Week tegen Eenzaamheid georganiseerd worden.

Lees hier meer
BuurtBespaarBudget LSA

De uitdaging voor de wintermaanden: hoe houd je je energierekening in de hand? 

Met het BuurtBespaarBudget van het LSA kan je een project opzetten om buurtbewoners en/of het buurthuis te helpen de energierekening te verlagen. Met als belangrijkste doel juist mensen te bereiken die daar nu het meest baat bij hebben.

Lees hier meer

Het NIZU is een netwerk van initiatieven en organisaties die in de stad Utrecht uitvoering geven aan informele zorg.

www.nizu.nl | tel.: 030-2361745 (ma t/m vrij van 9.00 - 13.00 uur)

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden