Over deze website

De NIZU-website is bedoeld om informatie te geven over vrijwillige inzet, activiteiten, bewonersinitiatieven, ontmoetingsmogelijkheden en ondersteuning van mantelzorgers in Utrecht. Het getoonde aanbod is gratis of er wordt een gering bedrag gevraagd. Commerciële activiteiten of organisaties worden niet getoond.

De NIZU-website haalt de het getoonde aanbod op uit databases van 3 samenwerkingspartners; Ugids.nljekuntmeer.nl en wijkconnect.com.
Elk van de deelnemende websites heeft specifieke aandachtsgebieden. Wijkconnect bevat veel bewonersinitiatieven, Jekuntmeer is sterk in activiteiten voor mensen met een beperking en U Gids biedt overzicht wat betreft organisaties. Samen zorgen deze drie bronnen voor een compleet overzicht op de NIZU-site.

Op de websites van Wijkconnect en Jekuntmeer kun je  zelf content plaatsen. Voor de U Gids kun je informatie aanleveren bij de redactie.

Als je wilt dat jouw organisatie, initiatief of activiteit op de NIZU-site wordt getoond, dan is het belangrijk dat het aanbod is aangemeld op minimaal één van de drie bronwebsites. NIZU plaatst zelf geen vermeldingen; het is dan ook niet mogelijk om aanbod los aan te melden bij NIZU.

Help ons de website te blijven verbeteren!

Het ophalen van informatie uit drie verschillende bronnen is technisch een ingewikkelde constructie die nog steeds wordt doorontwikkeld en verfijnd. Hiervoor is input erg welkom. Ben je bezoeker van of bijdrager aan de website en heb je vragen of opmerkingen, laat het dan vooral weten via het contactformulier.

 

Veel gevraagd over Over deze website

Mogelijk staat het aanbod niet of niet herkenbaar op één van de bronsites: jekuntmeer.nl, wijkconnect.com en ugids.nl. Controleer of het aanbod op één (of meerdere) bronsites wel voorkomt. Zo nee, plaats dan eerst je content daar en kijk vervolgens nog eens op de NIZU-site. Zo ja, probeer via het intypen van een trefwoord in het vrije zoekveld van de NIZU-site of het aanbod wel verschijnt. Als dat het geval is, is er waarschijnlijk op de bronsite een verkeerde categorie aangevinkt (zie vraag hieronder). Vind je het aanbod ook niet via het vrije zoekveld, dan worden op de bronsite misschien andere woorden gebruikt in de tekst.

De hulpvragen, doelgroepen, wijken en leeftijdsgroepen die op sommige van de drie bronsites aangevinkt kunnen worden, zijn gekoppeld aan de hulpvraag, doelgroep, wijk en leeftijd die je kunt selecteren in de zoekopdracht op de NIZU-site. Als een zoekresultaat niet past bij de filter die je hebt toegepast op de NIZU-site, dan is er op de bronsite waarschijnlijk een verkeerde categorie aangevinkt.

Kom je er zelf niet uit, neem dan gerust contact op per mail website@nizu.nl of via het contactformulier. Probeer zo precies mogelijk te beschrijven wat je bent tegengekomen of wat niet klopt en welke zoekopdracht je gegeven hebt op de NIZU-website.