Donderdag 18 april: Wijkproeverij Oost en Binnenstad

Namens U-Centraal, NIZU, SportUtrecht, Buurtteam, DOCK en alle betrokken bewoners attenderen we je graag op de Wijkproeverij Oost en Binnenstad op donderdag 18 april, van 15:30 - 18:00 uur in Pandhof de Dom.

Dit evenement is bedoeld voor 18+ bewoners uit de wijken Binnenstad en Oost die graag in contact komen met andere bewoners, organisaties en activiteiten in hun wijk.

Dit keer is het thema spelletjes. Er zijn verschillende (tafel)spelletjes te spelen, er is eten om te proeven en er zijn organisaties met wie je in gesprek kunt. Het merendeel van de spelletjes die je kunt spelen, zal zijn met mensen die daadwerkelijk ook in een clubje zitten met dit spel, dus je komt gelijk in contact met iemand waar je zou kunnen aansluiten in het vervolg. Hetzelfde geld voor het eetaanbod, o.a. van stichting Eet Mee en Thuisgekookt. Verder gaat het vooral om plezier met elkaar te hebben.

Download hier de flyer met meer informatie, deel het vooral met bewoners en professionals uit de Binnenstad en Oost.

Voor meer informatie over de wijkproeverij kun je contact opnemen met Ester Vlaming via ester.vlaming@nizu.nl  / 06-20271786 of Rhea Wilhelm via rwilhelm@dock.nl / 06-59908273.