Gezocht: kandidaten voor de Toegankelijkheidsprijs 2024 

Graag brengen we vanuit het NIZU onderstaande oproep van de gemeente Utrecht bij je onder de aandacht. Mogelijk staat toegankelijkheid bij jouw organisatie of initiatief hoog op de agenda en heb je daar recent stappen in gemaakt. Als je je aanmeldt als kandidaat, maak je kans op de Toegankelijkheidsprijs 2024!

Gezocht: kandidaten voor de Toegankelijkheidsprijs 2024 

De gemeente Utrecht is op zoek naar de meest toegankelijke organisatie van Utrecht. Is jouw organisatie, bedrijf of initiatief toegankelijk voor iedereen? Hou je rekening met mensen met een beperking door bijvoorbeeld bij de ingang een drempelhulp te plaatsen? Of heb je zware klapdeuren vervangen door automatische deuren voor mensen in een rolstoel? Meld je dan aan voor de Utrechtse Toegankelijkheidsprijs 2024. Je kunt ook een andere organisatie aanmelden waarvan je vindt dat ze goed bezig zijn met toegankelijkheid. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 3.000, de genomineerden winnen € 500,-  

Lees meer over de Toegankelijkheidsprijs 2024 op de website van de gemeente Utrecht.

Aanmelden

Aanmelden kan via toegankelijkheidsprijs@utrecht.nl. Geef aan om wie het gaat en waarom je vindt dat ze toegankelijk zijn. Je kunt ook een filmpje sturen waarin je laat zien dat ze goed bezig zijn met toegankelijkheid. Aanmelden kan tot en met 17 juni 2024.

Beeld: gemeente Utrecht.