Meld je nu aan voor de Beursvloer!

Je bent van harte uitgenodigd voor de 19e editie van de Maatschappelijke Beursvloer Utrecht op dinsdag 9 mei van 15.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek Neude. Dit jaar organiseren de Vrijwilligerscentrale Utrecht, De Utrechtse Uitdaging en Utrecht 4 Global Goals een speciale editie: De Beursvloer goes Global!

Tijdens dit netwerkevent heb je de mogelijkheid om andere Utrechtse bedrijven en maatschappelijke organisaties te ontmoeten, direct matches te maken en te handelen vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

Dit jaar staat de Beursvloer in het teken van de Sustainable Development Goals (SDG's), die steeds belangrijker worden voor bedrijven. Op deze editie krijg je inzichten en mogelijkheden om hier direct wat mee te doen.

Het doel op deze dag is het maken van matches met gesloten beurs, waarbij het niet gaat om financiële sponsoring. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van kennis, materiaal of helpende handen.

Kom jij ook? Ontmoet andere Utrechtse bedrijven, maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen, initiatieven en zzp'rs op verrassende wijze. Kijk voor meer informatie op de Beursvloer-website of neem contact op met Rosalie Lansing via rosalie@vcutrecht.nl of 06-5750 3371.

Mis deze unieke kans niet om jouw organisatie of bedrijf te laten groeien terwijl je bijdraagt aan de SDG's en de wereldwijde duurzame ontwikkeling!

Foto: Anne van Dijk - MediaMakers VC Utrecht