Netwerkbijeenkomst Vrijwillige Inzet

Elk kwartaal organiseert de Vrijwilligerscentrale Utrecht een netwerkbijeenkomst voor organisaties in Utrecht die werken met vrijwillige inzet. De Vrijwilligerscentrale Utrecht is voortdurend in de weer om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vrijwillige inzet te volgen in het netwerk, in Utrecht en landelijk. Daarom willen we jou uitnodigen om samen met anderen op het gebied van vrijwillige inzet in Utrecht in contact te komen. Dit is jouw kans om ervaringen te delen, vragen te stellen (zowel aan ons als aan je collega's), inspiratie op te doen en samen te groeien.

Aankomende bijeenkomst wordt een prachtige bijeenkomst georganiseerd door VC Utrecht in samenwerking met de Universiteit Utrecht. Een mooie kans voor jou als organisatie om met UU en studenten in contact te komen.

Tijdens aanstaande netwerkbijeenkomst wordt er meer verteld over UCE (U-Collaborate in Education) hoe je kan samenwerken en verschillende voorbeelden van challenges aan bod komen. Kijk hier voor eerste indruk van hun matching tool.

Heb je een brandende vraag binnen jouw organisatie of wellicht heb je een mogelijke opdracht in gedachte? Geef het door en het UCE team gaat voor je aan de slag. En wie weet ontmoet je 29 februari meteen een docent die met jouw challenge aan de slag kan. Stuur een bericht aan f.stigter@uu.nl onder vermelding ‘VCU bijeenkomst’ of direct bij je aanmelding.

Aanmelden: Netwerkbijeenkomst Vrijwillige Inzet UU/VCU

Meer info Vrijwilligerscentrale Utrecht: www.vcutrecht.nl