Uitnodiging bijeenkomst uitgangspunten Sociale Basis in Utrecht

Graag brengen we als NIZU deze uitnodiging van de gemeente Utrecht om mee te denken over de toekomst van de sociale basis bij je onder de aandacht.

De subsidie van de gemeente voor de buurtteams sociaal en jeugd en gezin en drie andere voorzieningen in de sociale basis (DOCK, SportUtrecht en U-Centraal) loopt tot eind volgend jaar. De visie voor toekomstige opdrachten staat in onze Nota van Uitgangspunten. Bij het maken van deze visie heeft de gemeente Utrecht jouw hulp nodig!

In Utrecht willen we nog meer inzetten op gemeenschapskracht. Samenwerking met de buurt(initiatieven) is daarin een cruciale schakel. Daarover gaat de gemeente Utrecht graag met je in gesprek tijdens een bijeenkomst. Want bij de gemeente zijn we benieuwd naar jouw visie en mening.

Jouw ervaring als bewonersorganisatie is heel waardevol. We willen daarnaast ook graag in gesprek met bewoners. Daarom is de vraag om ook één actieve/betrokken inwoner mee te nemen. We begrijpen dat dat niet iedereen op korte termijn lukt. Dit is vanzelfsprekend geen probleem.

De gemeente Utrecht organiseert twee bijeenkomsten in het Stadskantoor zodat u kunt kiezen welk moment het beste past in je agenda: 

Woensdagavond 11 oktober van 17:30 uur tot 20.00 uur
Inloop vanaf 17.30 uur met eten en een drankje, start bijeenkomst om 18.00 uur

Vrijdagochtend 13 oktober van 9.30 uur tot 12.00 uur 
Inloop vanaf 9.30 uur, start bijeenkomst om 10.00 uur

Beide bijeenkomsten vinden plaats in zaal V35 op de 6e etage van het Stadskantoor, Stadsplateau 1, 3521 AZ in Utrecht. De 6e etage is vrij toegankelijk.

Programma

1. Inloop

2. Welkom en toelichting op de nieuwe uitgangspunten

3. Ophalen reacties over uitgangspunten en in gesprek over gemeenschapskracht

4. Bespreken vervolgstappen en afsluiting

Aanmelden?

Dat kan door een mail te sturen naar uitvragensociaaldomein@utrecht.nl met daarin:

  • De datum van de bijeenkomst waarvoor je je wilt aanmelden
  • Je naam
  • De naam van de inwoner die je meeneemt

De gemeente Utrecht hoopt je woensdag of vrijdag te mogen verwelkomen!